Comidas

pizap.com14685791692371

Durante o encontro (á hora de xantar) ofrecerase a posibilidade de comer todas xuntas no espazo onde se celebrará o evento. O cátering estará a cargo da empresa local Leiralonga con produtos rexionais e de Km0.

A cea do día 29 de outubro será unha cea compartida: pedirase a cada persoa que traia comida para compartir típica da súa rexión. Preferíbelmente opcións vexetarianas para que todo o mundo poida consumilas.

Menú

Día 1: 29 de Outubro

  • 1º Lentellas vexetarianas
  • 2º Espaguetis con boloñesa de soia texturizada
  • Sobremesa: Iogur con froita caramelizada

Día 2: 30 de Outubro

  • 1º Ensalada completa
  • 2º Falafel con cuscús e salsa de iogur
  • Sobremesa: Tiramisú

Día 3: 31 de Outubro

  • 1º Crema de cabaza
  • 2º Guiso de seitán
  • Sobremesa: Tarta de Mazá

Prezos

Todos os menús completos inclúen auga e pan. As comidas están incluídas na contribución económica para participar no encontro.

Ambigú e Ceas

Durante o evento haberá un Ambigú con algunhas bebidas e “tentenpiés”.

  • Dia 29 “Cea compartida con produtos rexionais”.
    • Cada persoa trae algo da súa rexión para compartir.
  • Dia 30 “Cea obradoiro de comida galega”.
    • Nesta cea probaremos os pratos e receitas realizadas durante o “obradoiro de cociña galega” contorna ao “Caldo galego”.
  • Dia 31 “Magosto”.
    • Un magosto é un encontro/cea/celebración a base de castañas asadas e outros produtos que as acompañan.
  • O dia 1 “a Feira de Betanzos”
    • As persoas que se queiran quedar o dia 1 de Novembro daremos un paseo pola “Feira de Betanzos”. Unha feira cuxos orixes se remontan ao século XIII. O 1 de Novembro hai dous produtos estrela: as flores e as castañas, aínda que poderemos ver e coñecer outros moitos produtos locais. Tamén é un dia perfecto para probar un dos mellores “Polbo a feira” do mundo.

Prezos ceas

Os prezos da cea serán populares. Supoñen, xunto coa poxa de produtos locais e o ambigú, a vía de financiamento deste Encontro.

magosto castañas

CASTELLANO

Durante el encuentro (a la hora de la comida del mediodía) se ofrecerá la posibilidad de comer todas juntas en el espacio donde se celebrará el evento. El cátering estará a cargo de la empresa local Leiralonga con productos regionales y de Km0.

La cena del día 29 de Octubre será una cena compartida: se pedirá a cada persona que traiga comida para compartir típica de su región. Preferiblemente opciones vegetarianas para que todo el mundo pueda consumirlas.

Menú (Comidas de mediodía)

Dia 1: 29 de Octubre
  • 1º Lentejas vegetarianas
  • 2º Espaguetis con boloñesa de soja texturizada.
  • Postre: yogur con fruta caramelizada.
Día 2: 30 de Octubre
  • 1º Ensalada completa
  • 2º Falafel con cuscús y salsa de yogur
  • Postre: tiramisú.
Día 3: 31 de Octubre
  • 1ºCrema de calabaza
  • 2º Guiso de seitán
  • Postre: tarta de manzana.

Precios

Todos los menús completos incluyen agua y pan. Las comidas están incluidas en la contribución económica para participar en el encuentro.

Ambigú y Cenas

Durante el evento habrá un Ambigú con algunas bebidas y “tentenpiés”. El Ambigú servirá zumos y refrescos durante el día y bebidas alcohólicas a partir de las 8pm.

  • Dia 29 “Cena compartida con productos regionales” .
    • Cada persona trae algo de su región para compartir.
  • Dia 30 “Cena taller de comida galega”.
    • En esta cena probaremos los platos y recetas realizadas durante el taller “obradoiro de cocina galega” entorno al “Caldo gallego”.
  • Dia 31 “Magosto”
    • Un magosto es un encuentro/cena/celebración a base de castañas asadas y otros productos que las acompañan.
  • El dia 1 “la Feira de Betanzos”
    • Las personas que se quieran quedar el dia 1 de Noviembre daremos un paseo por la “Feira de Betanzos”. Una feria cuyos orígenes se remontan al siglo XIII. El 1 de Noviembre hay dos productos estrella: las flores y las castañas, aunque podremos ver y conocer otros muchos productos locales. También es un dia perfecto para probar uno de los mejores “Pulpo a feira” del mundo.

Precios cenas

Los precios de la cena serán populares. Suponen, junto con la subasta de productos locales y el ambigú, la vía de financiación de este Encuentro.
Anuncios